Traditionen tro, havde Sct. Georgs Gildet i Sorø inviteret alle Spejderledere fra Spejdergrupperne i Sorø, til Spejdergildehal d. 17. november. 21 Spejderledere takkede ja-tak til invitationen. Herudover var øvrige foreninger/personer, som har modtaget donationer i 2021/2022, også inviteret.

Aftenen startede med en Vandrehal, hvor alle fik hilst på hinanden og hvor smalltalken florerede. Efterfølgende afholdte Gildet en traditionel Gildehal, hvor spejderlederne deltog. Her hilste vi vores flag og dronning, og sang et par sange fra sangbogen. Gildemesterens tale handlede om børn og unges mistrivsel i Danmark, som har et stort fokus for tiden. Under talen roste Gildemesteren Spejderlederne for deres store indsats for børn og unge i spejdergrupperne.
Efter Gildehallen var der Eftergildehal med spisning, hygge og socialt samvær.

Efter spisningen var der uddeling af årets donationer, til;
• Klan Klassisk, Dianalund, som fik kr. 11.500,00, til en bålhytte i Niløse Lejren.
• Hospicegården Filadelfia, hvor Støtteforeningen fik kr. 5.000,00

Ved aftenens afslutning takkede spejderne for invitationen, og fremhævede at relationerne mellem Spejdere og Sct. Georgs Gildet fortsat er vigtig, og at dagen i høj grad bidrager til de gode og tætte relationen.

#

Comments are closed

Seneste kommentarer

Der er ingen kommentarer at vise.